sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Onni on valinta/7

Hyvää tänään:

 • Patti Smith: Auguries of Innocence / Viattomuuden tunnusmerkit

  • Talven valo. Miten niin synkkää ja pimeää ja angstista? Katsokaa toisin! Pimeässä katse ja maisema heijastuu ikkunaan, heijastaa katseen ja kertautuu. 
  "Tunnen olevani sellaisten silmien katseiden kohteena joita en näe enkä edes havaitse. Tämä tarkoittaa, että tällä tilaisuudella mahdollisesti vielä muita katsojia. Kun tulee pimeää saatan tuntea tästä ikkunasta tulevan katseen, vaikka en sitä näekään" Lacan
  Tässä valossa olen onnellinen. En katso ohi. Te jotka ette ole, hankkikaa koira, hankkikaa kirkasvalolamppu, hankkikaa villasukat!

  • Oksasenkatu 11:n minielokuvafestarit: What a scene, what a score, what a show! Ashley ja  Kishassa ei tultu kaapista tai hankittu lapsia - naisten välinen seksi oli olemassa sellaisenaan. Uusi (tulo)kulma, uusi konteksti lesbosuhteelle. Toinen naisista kertoo parhaasta seksikokemuksestaan, ensimmäisestä kerrastaan nykyisen kumppanin kanssa, kumppanin ensimmäisestä laukeamisesta. Tähän kiteytyy lesboseksin ydin, parhaimmillaan: Kuinka moni mies pitää parhaana seksikokemuksenaan kertaa, jolloin ei itse saa?

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti