Ratapiha

Saavumme Helsinkiin on kollaasi kohtaamisista, kokoelma tarinoita urbaanista onnellisesta marginaalista, arjen pehmeistä alueista ja kovista porttikongeista.


Saavuin Helsinkiin junalla, siitä päiväkirjani nimi. Mielenkiintoista on kaikki se mitä tapahtuu asemien välissä, välitiloissa - diskurssi ihmisten ja tilojen, kirjoitetun ja puhutun tekstin välissä. Puhelimeen on tallennettu  Kovasen numero, muita erikoistilanteita varten muistissa on kaksinkertainen kalastajansolmu ja säkeitä suomalaisen modernismin merkkiteoksista.


Tervetuloa oikaisemaan  kanssani Ruttopuiston läpi maidonmustana yönä, kun sade on pessyt kaupungin posket ja notkeiden katujen kulmissa, markiisien sähkönlämpöisessä valossa olet valmis kohtaamaan vastaantulijoita ja tarinoita.


~ ~

Saavumme Helsinkiin is a work of fiction. Liberties have been taken with the recruitment of protagonists and with the location of stories, rivers, and cafés.  Any character resemblance to lesbians living or dead is purely coincidental. All the events taken place in this blog are imaginery.