sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Setan edari 2011
Hannah Arendtin sanoin, on tärkeää, että jokainen ihminen osallistuu siihen julkiseen elämään (politiikkaan?), joka koskee hänen omaa elämänpiiriään.


"Seta ry:n edustajakokous on huolissaan siitä, että ihmisoikeudet eivät toteudu Suomessa ja suvaitsemattomuus on noussut pintaan. Vallalla oleva poliittinen ilmapiiri on näkynyt vastatuulena tasa-arvoiselle avioliittolakialoitteelle, jota kuitenkin suurin osa kansasta kannattaa. Setan edustajakokous on pettynyt ennakkotietoihin, joiden mukaan osa niistä kansanedustajista, jotka ennen vaaleja antoivat aloitteelle tukensa vaalikoneissa, eivät ole vielä allekirjoittaneet lakialoitetta.


Seta haastaa kansanedustajat lunastamaan lupauksensa. Pyydämme kaikkia suomalaisia ja kansalaisjärjestöjä vetoamaan alueensa kansanedustajiin lain läpiviemiseksi.Nyt on tärkeää toimia laajalla rintamalla avoimen ja turvallisen yhteiskunnan puolesta, jossa hyväksytään erilaisuus. Ihmisoikeuksien puolustamiseen tarvitaan rohkeita kansalaisia ja kansanedustajia. Hiljaisuus ja silmien sulkeminen ongelmilta on osallistumista syrjintään, totesi edustajakokous."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti