perjantai 15. lokakuuta 2010

"..yhteiskunnallisesti, verotuksellisesti, diplomaattisesti, poliittisesti.."

Homoilta 1,5 minuutissa
***
Missä ne ovat pitäneet tämän helmen?
"Tahtoisin todella ymmärtää, millä homoliikkeen edustajat perustelevat kantansa järjellisesti itselleen. Minkä merkityksen homoliike esimerkiksi näkee homosuhdeinstituutiolla olevan yhteiskunnassa?"
Voiko olemassaoloani kyseenalaistaa enää enempää?
***
Uudesta Suomesta on kasvanut Media - Petri Sarvamaa jatkaa.
****
"Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä."
Jouko Piho @ Uusi Suomi 
***
Jari Tervon tuomiosta

2 kommenttia:

  1. Miehen ja naisen perhe on selvästi erittäin pyhä asia toisille, myös monille ei-uskovaisille. Siihen ei saa kajota! Samaa sukupuolta olevien suhteet nähdään väistämättä omituisina,perustavasti erilaatuisina.

    Siinä mielessä yhä yleistyvä vapaaehtoinen lapsettomuus (hetero)parisuhteessa on toivottava ilmiö, joska se horjuttaa tätä lisääntymisen pakkomiellettä, itsestäänselvyyttä.

    VastaaPoista
  2. juu kyllä on "perinteinen perhe" todellakin yhteiskunnan koneiston (!) vain yksi hyvin öljytty ratas tässä skenaariossa.

    Kun katselee ympärilleen, yhä vähemmän noita perinteisiä perheitä vaan näkee, yh-, avioero ja uusperheitä sitäkin enemmän. Että aika levällään nykyinen perheinstituutio näyttäisi olevan jo valmiiksi, ihan ilman homojen ja lesbojenkin katalia sabotointiyrityksiä:D

    VastaaPoista