tiistai 10. maaliskuuta 2009

Laplacen demoni

Pidän siitä miten ikä tekee tehtävänsä: ajatukseni eivät etene pötköinä, vaan alan nähdä kaaria, kausaliteetteja, kerroksia. Luulen että osaltaan siihen vaikuttaa tämä kirjoittaminen, osaltaan työ - minulle maksetaan siitä että ymmärrän ja tulkitsen asioita. Yksityiselämän puolella tarve ja halu ymmärtää asioita on joskus myös taakka.

Pidän rohkeudestani, aktiivisuudestani, rinnoistani ja uteliaisuudestani. Lanseeraan perjantaipullon, järjestän oopperan, opettelen käyttämään saksalaista tilastollista mallinnusohjelmaa vain tietääkseni miten se toimii. Suhtaudun oppimiseen nautinnollisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Pidän vahvuudestani seksuaalisuuden ja nykyään myös seksuaali-identiteetin suhteen. Pidän jatkossakin kiinni melko pienestä tarpeesta miellyttää muita, mikä kyllä ärsyttää joitakin. Käyn runoilloissa, vaikka niistä saa oudon akateemikkohihhulin maineen.

Ympäristö muistuttaa kyllä asioista, joita pitää viilata. Lähin ongelma on nyt se, että koirani on feministi ja kusee koirapuistossa miesten lahkeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti