tiistai 3. maaliskuuta 2009

Helsinki Pride etkot!

Matka kohti ensi kesän Helsinki Pridea alkaa Bottalta jo maaliskuussa, perjantaina 27.3. klo 21-04 !

Oppaana Mikko Silvennoinen, musiikista vastaavat Maria Gasolina, Signmark sekä dj Sami Montell.

Ohjelmassa myös Helsinki Pride 2009 -ilmeen julkistaminen.

Liput 8/10 euroa (+ narikka), alennettu hinta Setan jäsenjärjestöjen jäsenkorteilla.


Tervetuloa Helsinki Priden etkoille olitpa sitten homo, bisse tai hetero, mies, nainen, sekä että tai jotain siltä väliltä, drag queen, drama queen, kevytkenkäinen, vakavamielinen, ilopilleri...

K-18


***
"Käännöspoppia soittava Maria Gasolina on liikuttanut täysiä klubeja ja festivaaliyleisöä jo vuodesta 2001. Gasolinan ohjelmisto on pääasiassa brasilialaista musiikkia, mutta muutakin, esimerkiksi Molokon, Blondien, Manu Chãon ja Femi Kutin musiikkia on versioitu suomeksi. Yhtyeen livekeikkojen tavaramerkiksi on vakiintunut omalaatuinen niveliäliikuttava rytmiralli jonka orgaanista kutsua on vaikea vastustaa.

"Maria Gasolina" on brasilialaista slangia, ja tarkoittaa tyttöjä, jotka tykkäävät vain autoilijoista."
www.mariagasolina.net
www.myspace.com/mariagasolina

***
Maailman ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan viittomakielisen musiikki-DVD:n julkaissut Signmark on noussut nopeasti sekä kuurojen että kuulevien suosikiksi ja onkin keikkaillut tähän mennessä jo lähes 20 maassa. Kuuro Signmark tuntee rytmimusiikin bassot ja rapin vahvan biitin kehossaan ja pystyy siten seuraamaan musiikkia, äänitorvena kokoonpanossa toimii mahtotapa. Kantaaottavaa bilemusiikkia esittävä Signmark tuli Suomen Euroviisukarsinnoissa täpärästi toiseksi mutta maailmanvalloitus jatkuu.
www.signmark.biz

***
Monipuolinen, mm. Hehkussa, Herculeksessa, Con Hombresissa ja Helsinki Prideilla soittanut dj Sami Montell pitää tanssilattian tunnelman katossa.
www.myspace.com/smontell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti