sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Viikonlopun media/kulttuurianti

2 tuntia ilman nettiä. Huomasin olevani koukussa.

Kävin katsomassa uusimman Bondin. M oli mielenkiintoisempi kuin James.

Luin vasta perjantain Hesarin. Paras juttu oli 'Nalleriita jakaa HS-raadin'. Nallessa on kuulemma aina tapeltu, mutta että nalleistakin. Pönöttäjät olivat pyytäneet selvitystä Annantalon taidetyöpajoista, joissa lapset olivat (Halloweenina) tökkineet nalleilta suolet pihalle. Mielenkiintoisinta oli se, että fanitan kaikkia niitä, jotka puolustivat nallejen silpomista: Johanna Sinisalo, Annamari Vänskä, Johanna Korhonen (ehkä fanitan), Antti Alanen (mm. kirja Elokuva ja psyyke) ja Katja Tukiainen (fanitan oikein kovaa). "Nallepaniikki paljastaa, kuinka keskeistä osaa lapseen liittyvä viattomuuden ideologia näyttelee." Väitän, että tunteet tulevat ulos joko tunteina tai tekoina. Jollain tapaa joka tapauksessa, ennemmin tai myöhemmin.

Paavo 1,5 pitää käydä katsomassa Pasilassa, Ruotsissa se on jo elokuvissakin. Samoin olisi kiva nähdä tanssiteos Softandhard: peruslaitosteatterin tarjoamat haasteet katsojalle jäävät usein aika ohuiksi ja liike on mielenkiintoinen ilmaisumuoto.

Tennariin pitää ehtiä katsomaan Jarmo Mäkilän Miesten huone, joka on matka lapsuudesta aikuisuuteen ja sukupuoleen. Tosin olen nykyään sitä mieltä, että sukupuoli on kuten kaikki muukin tavara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti