tiistai 3. helmikuuta 2009

Sylillinen aikaa

Kirjahyllyni kuukauden soittolista:

Mika Mannermaan Jokuveli - elämä ja vaikuttaminen ubiikkiyhteiskunnassa.
Salmenkiven Yhteisöllinen media ja muuttuva markkinointi. Peruskauraa, mutta kannattaa lukea.
Kiinnostuin jotenkin ihan kympillä blogeista, -jälkijunassa, tiedän, mutta vasta nyt on suuressa mediassa alettu viitata blogeihin tietolähteenä. Jännää. Joka päivä uutisissa ja Hesarissa viitataan jonkun poliitikon blogiin, eli: Naked conversations - how blogs are changing the way businesses talk with people.
Vastapainon Mediaa käsittämässä, jossa loistavat artikkelit Jukka Sihvosen Halu, Hietalan Kertovuus ja Tanja Sihvosen Representaatio/simulaatio - Lara Croftista, grrrr.
Sitten on vielä Outi Alanteen Neiti N:n tarina, jonka lukaisin seisaalleen keittiössä uudestaan 6 vuoden jälkeen. Pikapa(i)no.
Niin ja Tapperin, Mannerin ja Kilven kootut.

Siinä Jelinekin Halussa on muuten aivan loistava loppu.

Ja sitten olen miettinyt häpeää, tuota tunteista mielenkiintoisinta, kerroksellisinta ja monimutkaisinta - palaan siihen myöhemmin.

Laskurin mukaan tässä blogissa käy muutamia kymmeniä ihmisiä päivittäin.
Hetken mietin, että olen jotenkin velvollinen kirjoittamaan, tarjoamaan aina uutta lukemista. Jos sellainen tunne saa vallan, niin tiedän että kirjoittaminen loppuu siihen paikkaan, en todellakaan kirjoita velvollisuudesta.

Jos emme saavu Helsinkiin, syytän myöhästymisestä muuta junaliikennettä.

Tämä on minun junani, minä ohjaan, te olette matkustajia. Puksutan teidän kanssa asemalle, lasken tuntosarvet ja päästä öljyisen sähköntuoksun ilmoille. Juna lähtee aikataulun mukaan riippumatta matkustajamääristä.

Korsossa ei pysähdytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti