Tällä ohjeella ruokailijat nuolevat vielä lautasetkin:
Lime-sitruuna parfait
4 annosta
Ainekset:
3 limetin mehu + 1 raastettu kuori
100 g valkosuklaata
50 g sokeria
3 munankeltuaista
1 vaniljatanko
2 dl kuohukermaa
1,5 dl creme fraichea
Valmistusohje:
Sulata valkosuklaa miedossa lämmössä (mikrossa). Vatkaa sokeri ja keltuaiset vaahdoksi. Lisää halkaistun vaniljatangon sisus, limetin mehu ja raastettu kuori sulaneeseen suklaaseen.
Vatkaa kerma notkeaksi vaahdoksi ja lisää creme fraichen kanssa varovasti sekoittaen suklaaseokseen. Vuoraa parfait-vuoka kelmulla ennen kuin täytät vuoan, niin saat jäädykkeen helpommin irti vuoasta. Jäähdytä pakastimessa yön yli ennen tarjoilua. Kumoa ja koristele ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti